Luova tauko 21. helmikuuta

Vapaakulkija · Kommentit: 0

Kirjoittaja pakotettiin luovaan taukoon, kun tietokone hajosi. Onneksi suurimmasta osa tiedostoja on jonkinlaiset varmuuskopiot, valitettavasti kuitenkin ihan viimeisimpiä tietoja en ollut muistanut kopioida talteen, mutta tärkeimmät kuitenkin. Lähipäivät meneekin näissä puuhissa ja hiihtoloman merkeissä, joten seuraavan viikon aikana en ehdi blogia päivittämään.

Asioihin voi suhtautua monella tavalla ja huomasin, että asia ei herättänyt minussa mitään suurta mielipahaa. Itse asiassa koin tietokoneen hajoamisen jopa positiiviseksi, sillä vanha koneeni oli vanha lattiamalli, joka hurisi kovaäänisesti ja vei paljon tilaa. Olin jo haaveillut pienestä kannettavasta tietokoneesta, joka kulkisi näppärästi mukana lukuisilla reissuillani. Nyt toiveeni toteutui ja vaikka olen muutaman sata euroa köyhempi (kiitokset vararahastolle!), niin olen seksikkään ja virtaviivaisen miniläppärin omistaja. Tekniikan kehitys on kyllä melko ihmeellistä. Uudessa koneessa on muistia ja kiintolevyä tuplasti, mutta kooltaan se on viideosa vanhasta laitteesta. Ja mikä parasta, sain jälleen pikkuriikkisen lisää tilaa asuntooni ja pääsin rohjakkeesta eroon.

Onneksi tärkeimmät tiedot ovat tallella, nimittäin valokuvat, asiakirjat ja musiikki. Eilen jopa ajattelin hetken, että nekään eivät ole välttämättömiä ja mietiskelin tarvitsenko omaa tietokonetta lainkaan. No pääsin onneksi äkkiä eroon tästä insinööriluonteelle omituisesta ajatuksesta ja kipaisin äkkiä kauppaan hakemaan uuden vimpaimen. Tietokoneen ostaminen on kyllä melko helppoa nykyään. Koko toimitukseen meni viisi minuuttia.

Näissä merkeissä toivotan lukijoille hyvää hiihtolomaa ja reipasta mieltä! Pyrin takaisin normaaliin kirjoitusrytmiin viikon päästä.

Kommentit: 0

Email again:

Lisää kommentti